Дисфрацес & Аццесориос де Принцесас Диснеи

Живите своју властиту бајку с овим костимима Диснеи Принцесс . Ови чаробни костими за девојке и жене ће вам остварити сан, јер никада нисте престари да сањате!

Постаните принцеза какву сте одувијек жељели бити уз помоћ ових чаробних Диснеијевих костима . Имамо целокупну палету, од вечних класика до најмодернијег.

Ако волите животиње и певате, а имате пријатеље који желе да се придруже забави, размислите о нашим оделама Снежана и седам патуљака . Ако вам је речено да сте прелепи изнутра и извана, а волите добру књигу, наша одећа Лепота и звер је савршен костим Диснеи принцезе за вас.

Наш Рапунзел костим ће вам пружити оне дуге хаљине какве сте одувек желели, а Ваианаин костим је савршен за девојке слободног духа и авантуристе. А, ако вам је море други дом, Ариелин костим је костим за вас. Ако волите снежаке и све зиме, онда се покажите на следећој забави у Фрозен костиму , као Елса или Анна. Али ако ваша права специјалност спава, пробајте наш костим Аурора или Слеепинг Беаути или наш костим Малефицент ако желите да будете негативци из приче.

Сада, све што требате учинити је да одаберете своју величину и костим за ваше девојке или жене Диснеи принцезе ће кренути. Не заборавите да додате неке неопходне додатке како бисте довршили свој изглед, јер шта би Пепељуга урадила без својих стаклених папуча?

Ако имате дјевојчицу која луда за принцезама, помозите јој да приреди властити тематски забава или рођендан Диснеи принцезе: пронађите тањире, салвете, шоље, вијенце, пијуне и многе друге украсе за принцезу забаву .

Све Диснеијеве принцезе чекају вас на Фуниделији, тако да можете преузети главну улогу и оживети њихове приче.

https://www.funidelia.rs/carrito
Сортирај по:
Se han encontrado X productos 1: 42 пронађених производа
Схорт би:
Ваша претрага:
    Top