Костими мале сирене Ариел

Да ли сте се икад запитали како би било живјети под морем? Ове костиме Ариел Литтле Мермаид можда ће вам само помоћи да сазнате! Они су најоригиналнија ношња сирена у морима.

Наши костими за Ариел учиниће да се осећате попут Диснеиеве малене сирене, сањајући о авантурама горе у свету. Али не брините, нисмо попут морске вјештице, па вас нећемо тражити да одустанете од свог костима за Малу сирену!

Овај костим за девојке и жене садржи сјајну тиркизну сукњу с пунином на дну која опонаша рибљи реп. Врх лаванде разликује дугу, црвену перику, зато се обавезно набавите тако да можете бити Диснеијев филм Ариел живе слике.

Поред костима Мале сирене, имамо и костиме Диснеи Урсуле, зле вештице из морских дубина, који у Диснеиевом филму преваре Ариел да одустане од гласа за детронизирање краља Тритона. Костим Диснеи Урсуле садржи црну и љубичасту сукњу и кратку, белу перику.

Пронађите савршене костиме Диснеи принцезе Ариел за девојчице и жене из Диснеиеве мале сирене, а такође, лепршаву хаљину на основу оригиналне бајке.

Забавите се и живите хиљаде авантура под морем!

https://www.funidelia.rs/carrito
Сортирај по:
Se han encontrado X productos 1: 1 пронађених производа
Схорт би:
Ваша претрага:
    Top