Моана костим за девојчицу

Обуците се као нова Диснеијева принцеза Моана с овим новим костимима полинезијског Моана стила.

У Диснеиевом филму, Моана је храбра 16-годишња ћерка шефа племена (Туи) која живи на запањујућим и дивљим острвима древног Јужног Тихог океана (Океанија). Иако јој отац забрањује да једри у дубоким водама, Моана-ова радозналост тјера је да уђе у неизмјерно океан да живи узбудљиве авантуре са својом свињом Пуа и смијешним пијетлом Хеихеијем. Током свог путовања упознаје полубога Мауија који својим моћним чаробним удицама помаже да се суочи са морским створењима из древног фолклора.

Моана костим садржи топ у наранџастој и црвеној боји са племенским принтовима, заједно са сламнастом сукњом с полинезијским тканинама у белој, крем и светло браон боји. Моана такође воли да носи своје невероватне црнкасте коврче, које краси разнобојним цветом.

У Фуниделији ћете открити широки избор костима Моана и Мауи за децу са којима се најмлађи могу играти и развијати своју машту.

Ако желите да погодите један од најпожељнијих поклона међу младима, не оклевајте да купите сада Моана-ову Диснеијеву хаљину и не заустављајте авантуру!

https://www.funidelia.rs/carrito
Сортирај по:
Se han encontrado X productos 1: 3 пронађених производа
Схорт би:
Ваша претрага:
    Top